Şehit Mustafa Direkli Ortaokulu

WEB https://smd.meb.k12.tr
Adres : BATIKENT MAH. 4284 SK. ŞEHIT MUSTAFA DIREKLI ORTAOKULU BLOK NO 1 KARAKÖPRÜ / ŞANLIURFA
VİZYON : Bilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, en az bir yabancı dili çok iyi bilen, yüksek moral değere sahip, kendine güvenen, katılımcı, kendini sorgulayan etkili ve nitelikli, çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir.
MİSYON : Öğrencilerimizi Türk Milli Eğitiminin amaçlarına ve kabiliyetlerine uygun eğitim öğretim imkanları sunarak çağımızın gerektirdiği en üst düzeyde bilgi, beceri kazandırarak, Türkiye Cumhuriyetine karşı sorumluluklarını bilen, Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, Türk milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren, Vatanını, milletini, ailesini seven ve daima yücelten, Araştıran, üreten, yeniliklere açık, çağdaş, özgür düşünceli, paylaşımcı, hoşgörülü ve estetik değerlere sahip bireyler olarak yetiştirmektir.
BAŞARILAR : Yıldızlar Masa Tenisi Branşında İl İkinciliği Yıldızlar Basketbol Branşında İl Üçüncülüğü

Toplantı Salonu :1
Öğretim Şekli :Normal Eğitim
Saatler : 08:30 - 15:05
Bağlantı : Yok
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Doğalgaz
Pansiyon : Yok
Servis :
Ulaşım : 75 nolu otobüs ile ulaşım sağlanabilir.
Yerleşim Yeri : Batıkent Mh. 4284. Sk. N2/1 Karaköprü/Şanlıurfa
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Şanlıurfa/Karaköprü/Merkez